Inred smart på små ytor

Att spendera kvalitétstid i sommarstugan med hela familjen är underbart – men ibland kan den begränsade ytan göra det onödigt svårt. Lär dig att inreda smart på små ytor och skapa mer plats för att umgås!
Femenine
Femenine
Dela på facebook
Facebook
mysig altan i stuga sverige

Via:

Uteplats

Det är inne att vara ute! Inred altanen eller uteplatsen och skapa ett extra rum för härligt häng. Gröna växer, filtar och ljus är tre måsten.

Hörn

Utnyttja hörnen i köket! Med vinklar och vrår försvinner mycket yta, men det finns sätt – använd öppna hyllplan och konsoler för att maximera förvaringen.​

Via:

Korgar

Kan man någonsin få för många? Stoppa ner dina favoritböcker, fina filtar eller något annat och korgen gör sitt både som inredningsdetalj och förvaring.

Via:

Speglar

Inred med speglar och skapa större rum tack vare reflektionen. Ett gammalt och beprövat inredningsknep!

Via:

Bänkar

Förvaringsbänk – där du både sitter ner när du knyter skorna och dessutom kan gömma undan det du inte vill ha framme i hallen. Succé!

Via:

Inred på höjden

Förvaring i form av hyllor och skåp kan öppna upp mycket yta. Även om golvytan är begränsad finns det ofta utrymme på höjden – använd det. Låt hyllorna gå från golv till tak eller placera dem på tomma utrymmen så som ytan ovanför dörrar, ovanför sängen eller längs tak.

Dela på facebook
Dela på Facebook

Annonsblockerare upptäckt!

Pausa gärna adblock när du läser Femenine, vi är annonsfinansierade och vill gärna kunna göra nya spännande nummer för er att läsa.

Refresh