Tips på serier för regniga dagar

Mys ner i soffan och poppa popcorn! Ibland är en slapp dag med serier exakt vad man behöver.
Femenine
Femenine
Dela på facebook
Dela på Facebook

Yellowstone

4/5

Yellowstone är ett westerndrama fyllt av spänning. Med vackra miljöer, intriger, familjefejder och livet på ranchen är den helt klart sevärd. Finns i 3 säsonger med Kevin Costner i huvudrullen som familjens överhuvud John Dutton.

Yellowstone på C more

Exit

5/5

Lika vidrig som fängslande är det här norska dramaserien som handlar om affärsmän i Norge. Det absoluta toppskiktet inom finansvärlden behöver inte ta hänsyn till någonting, varken lagar och regler eller sina familjer. Att den är baserad på verkliga händelser gör det hela ännu bättre, och svenska Simon J Berger gör en förträfflig insats som psykopaten Adam Veile.

Exit på SVT play

Tunna blå linjen

3/5

SVT:s dramasatsningar har förmodligen aldrig varit bättre.
Tunna blå linjen slog ner som en bomb och jag avundas dig som inte plöjt igenom den ännu. Du får följa polisens vardag med ett stökigt Malmö som kuliss. De ständiga svårigheterna med att hålla isär jobb och privatliv är ett genomgående tema, och polisens tuffa arbetsklimat skildras på ett verkligt sätt. Nu längtar vi efter säsong två!

Tunna blå linjen på SVT Play

Vår tid är nu

5/5

Förmodligen har ingen missat det här svenska dramasatsningen (som är en av SVT:s största genom tiderna). Med avstamp i i krigsslutet kring 1945 sträcker sig serien över flera decennier, närmare bestämt med 32 avsnitt uppdelat på fyra säsonger.
Där får vi följa familjen Löwander som driver en av Stockholms populäraste restauranger, Djurgårdskällaren. Förutom dramatik, starka skådespelarinsatser och en underbar scenografi innehåller den snabba vändningar och oväntade kärleksaffärer.

Vår tid är nu på Viaplay

The bold Type

4/5

Det här är chic lit i Netflixformat, där du får följa tre unga tjejer på en stor modetidning i New York. Karaktärerna är varma och genuina, och serien lyckas beröra trots sin enkelhet.
Absolut ett hett tips för en regnig dag!

The Bold Type på Netflix

Eagles

3/5

Passar dig som saknar din tonårsångest (vem som nu gör det)
Fem ungdomar i Oskarshamn möter utmaningar i relationer, hockeylag, flyttar, fyllor, svek och skilsmässor. Ingen motsvarighet till norska Skam men helt säkert intressant för en lite yngre publik trots ett lite tunt manus. Finns i 3 säsonger.

Eagles på SVT Play

LUPIN

4/5

Med inspiration från gentlemannatjuven Arsène Lupin börjar Assane Diop planera sin hämnd på den rika familjen som begick en stor oförrätt mot hans pappa som ledde till att han tog sitt eget liv. Hämden är ljuv och Assane söker efter svaren han aldrig fått.
Den franska skådespelaren Omar Sy gjorde tidigare succé i filmen “En oväntad vänskap” och som huvudrollsinnehavare i Lupin har han också fått hyllningar världen över.

Lupin på Netflix

Dela på facebook
Dela på Facebook

Annonsblockerare upptäckt!

Pausa gärna adblock när du läser Femenine, vi är annonsfinansierade och vill gärna kunna göra nya spännande nummer för er att läsa.

Refresh

Loading..