01

Om magasinet

Femenine är den nya tidens livsstilsmagasin, men istället för att trycka på papper finns vi bara online. Genom att minska på onödiga kostnader och miljöpåverkan kan vi erbjuda dig samma härliga känsla och innehåll men utan att det kostar dig en enda krona.

02

Inspiration

I Femininé får du tillgång till massor av recept, hudvård, restips, DIY, inspiration, och hållbar inredning och shopping.

Vi gör intressanta hemma-hos reportage och personporträtt. Femeniné släpps ut en gång i månaden, alltid på samma klockslag och samma datum. 

03

Mat

Vi tyckte att det var dags för något nytt. Något helt annat.

Med fokus på hälsa och välmående istället för på bantning och förbud. Med fokus på träning för att må bra istället för att se bra ut. Med reseguider, med mat att njuta av, med vin och roliga drinkar.

Med vacker inredning och stilsäkra tips, med största möjliga hänsyn till klimatet.

För livet börjar inte när du fått en platt mage. Det börjar inte om 20 kilo. Det pågår här och nu.

04

Livsstil

Vi på Femeniné vill vara en inspiration till att leva hållbart, både vad gäller shopping och konsumtion, maten vi äter och hur vi behandlar oss själva och varandra.


Hoppas du vill vara med oss många år framöver!

Vi är
Femenine AB

Jenny är hjärtat i Femenine. Frilansskribent, obotlig optimist, grundare och verkställande direktör på Femeniné Magasin.

Alex är hjärnan i Femenine. En kreativ själ som tidigare jobbat som restaurangchef och sedan satsat på webbutveckling, han är grundaren med koll på tekniken.

Vi skapar magasinet tillsammans med våra fantastiska frilansande kreatörer.

Annonsblockerare upptäckt!

Pausa gärna adblock när du läser Femenine, vi är annonsfinansierade och vill gärna kunna göra nya spännande nummer för er att läsa.

Refresh