Viltkött

Härliga vilda rätter. Från Femenine Magazine NO.01.

Att äta kött eller inte är 2000-talets ”att vara eller icke vara”. Det är en stor fråga som rymmer en hel del etiska vägskäl. Vi är många konsumenter som gärna betalar lite mer för att veta att djuren vi äter haft det bra.
Att vara eller icke vara.. Att äta eller icke äta.. Det är frågan. Vi tror på att välja kött med omsorg. Därför är jag så stolt att kunna presentera en hel veckomeny med produkter direkt från vildmarken och @norrlandsvilt.
Det är ett klimatsmart alternativ eftersom det inte går åt någon mark åt som extra odlingsmark, ingen antibiotika används och inte heller några bekämpningsmedel.
Så kanske vägen framåt är mycket vegetariskt och en riktigt bra köttbit, ibland? Lite mer från jord till bord istället för från jord till lastbil, från lastbil till hamn, från hamn till vägen, från vägen till en annan väg, till ett nytt land, vidare till… ja, ni fattar.

Smaklig läsning!

Och du, om du inte har tillgång till viltkött så be din Ica-handlare att ta in klimatsmarta produkter från @norrlandsvilt.

Annonsblockerare upptäckt!

Pausa gärna adblock när du läser Femenine, vi är annonsfinansierade och vill gärna kunna göra nya spännande nummer för er att läsa.

Refresh